Soms lijkt de grond droog. En dragen omstandigheden ook niet altijd bij om te kunnen geloven in bloei. Toch verlang je naar meer. Investeer in jezelf, volg e-coaching over welke 7 voedingsstoffen jou kunnen helpen om te investeren in de relatie met jezelf, de ander en God.

Zoals er zonder gerichte arbeid niet vanuit kan gaan dat hij in het najaar een goede oogst binnen kan halen. Zo helpt de e-training je te ontdekken wat er nodig is om in jouw leven meer bloei te ontdekken.

De e-training bestaat uit mailings, 3 video’s en een appgroep. Met de training kies je ervoor de spade iets dieper in de grond te steken en werkelijk te investeren in wortelen. De training helpt je om gericht te bezinnen op de grond waarop je staat en helpt je te ontdekken wat jij nodig hebt om meer tot bloei te komen.

De e-training is ook samen met je kring of vriendinnengroep te boeken. Een meet, en gezamenlijke appgroep met mensen die je kent maken het delen en groeien des te waardevoller. Boek in dat geval per persoon de e-training en laat me via het contactformulier weten met welke mensen jullie de training gaan volgen.