Ieder mens is een uniek schepsel en groeit op een eigen plek op.
Ieder mens wordt gevormd.
Door omstandigheden die mooi en goed waren, maar helaas ook door gebrokenheid, of verkeerde keuzes van anderen of jezelf.
Je kan in de bloei van je leven staan, maar dat toch niet zo voelen.
Ieder mens maakt perioden mee van bloei en snoei.
En daar horen verhalen bij.
Unieke verhalen.
Ook jouw verhaal is uniek.
En mag gehoord worden. Echt gehoord.
Levensverhalen kunnen kwetsbaar zijn, of juist bruisend van leven en bloei.
Maar vaker nog heeft het leven iets van beiden…

 

Wat kan het dan verrijkend zijn als je mensen op je pad krijgt die ervoor kiezen om te luisteren en te verbinden. Jij en ik worden gevormd door vele anderen die ons pad kruizen. Ook door digitale inspiratie van voor mij – tot dan toe – relatief onbekenden die over onderwerpen schrijven waar ik me in herken. Vaker dan eens werd ik verrast door ontmoetingen die te toevallig waren om waar te zijn. Zóveel herkenning uit een levensverhaal, dan wist ik van binnen zeker dat dat geen toeval kon zijn.. Het waren momenten waarvan ik me op een heel diep level gezien wist door de Ander, voor mij heeft dat te maken met dat ik me gezien weet door God, mijn Schepper. Het zijn díe momenten van ontroering en verwondering die me in staat stellen te geloven in bloei. Zelfs in periodes van snoei. Ik geloof in de waarde van leven delen. Generaties die tijd nemen voor elkaar. On- én offline.

Met Geloven in bloei bieden we je online inspiratie en bieden we offline out-of-the-box materiaal om op allerlei plekken in het land samen met andere generaties rond de tafel te gaan en in gesprek te gaan over onze roots. Waar wortel jij in? Wat geeft jou draagkracht in je leven? Wat of wie hielp jou om tot bloei te komen? Welke rol speelt het zoeken of bezig zijn met geloof in jouw dagelijks leven?